КОРПОРАТИВЕН КЕТЕРИНГ

Овој вид на кетеринг е развиен специјално за нашите корпоративни клиенти и се фокусира на потребите на бизнис професионалците. НИЕ знаеме дека корпорациите имаат потреба од кетеринг партнер кој нуди високо квалитетни производи, временска прецизност и разновидност на мениата.

 

Нашиот асортиман на креативни мениа вклучува од полнети кроасани до преубави клуб сендвичи, вкусни крокети и неверојатни десерти. Секе нешто од нашите мениа може да се „скрои“ по Ваша мерка. И што е најважно – квалитетот на нашата храна како и услугата се непобедливи. Како клиент на одделот за Корпоративен кетеринг можете во целост да сте сигурни во НАС.

 

Најдоброто нешто кај Корпоративниот кетеринг е тоа што НИЕ сме секогаш достапни за Вас. Доволен е само еден телефонски повик.

 

НИЕ ПОСТОИМЕ ЗА ВАС

Кетеринг понуда

RocketTheme Joomla Templates